Aloita päiväsi herkullisella smoothiekulholla joka on valmistettu punajuurista, karhunvatukoista ja kreikkalaisesta jogurtista. Tämä aamiainen on täynnä antioksidantteja, vitamiinaja ja mineraaleja!
Karhunvatukka-punajuurikulho
Määrä: 960 ml (4 annosta)
Aika: 6 min
Ainekset
- 1,2 dl kreikkalaista jogurttia (vegaani versio: esim. soijajogurttia)
- 2,5 dl (140 g) karhunvatukoita
- 1,2 dl (110 g) keitettyjä punajuuria, paloiteltuna
- 2,5 dl (30 g) tuoretta pinaattia
- 2,5 dl (125 g) persikoita, paloiteltuna
- 2,5 dl (150 g) pakastettua mangoa
- 2 rkl chia-siemeniä
- 1 rkl hunajaa (vegaani versio: agavesiirappia)
Valmistus
- Laita kaikki ainekset kannuun yllä mainitussa järjestyksessä.
- Valitse nopeus 1. Käynnistä laite ja nosta teho korkeimmalle nopeudelle. Sekoita 50 sekuntia tai kunnes koostumus on haluamasi laista. Vaihtoehtoisetsi voit valita valmiin Smoothie-ohjelman jos koneessasi on sellainen ja anna ohjelman käydä loppuun.
- Jaa 4 kulhoon ja koristele lempi täytteilläsi tehdäksesi annoksista extra täyttäviä (ja kauniita).