Karhunvatukka-punajuurikulho

Home / Reseptit / Kasvisruoka / Karhunvatukka-punajuurikulho

Aloita päiväsi herkullisella smoothiekulholla joka on valmistettu punajuurista, karhunvatukoista ja kreikkalaisesta jogurtista. Tämä aamiainen on täynnä antioksidantteja, vitamiinaja ja mineraaleja!

Karhunvatukka-punajuurikulho

Määrä: 960 ml (4 annosta)
Aika: 6 min

Ainekset

  • 1,2 dl kreikkalaista jogurttia (vegaani versio: esim. soijajogurttia)
  • 2,5 dl (140 g) karhunvatukoita
  • 1,2 dl (110 g) keitettyjä punajuuria, paloiteltuna
  • 2,5 dl (30 g) tuoretta pinaattia
  • 2,5 dl (125 g) persikoita, paloiteltuna
  • 2,5 dl (150 g) pakastettua mangoa
  • 2 rkl chia-siemeniä
  • 1 rkl hunajaa (vegaani versio: agavesiirappia)

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset kannuun yllä mainitussa järjestyksessä.
  2. Valitse nopeus 1. Käynnistä laite ja nosta teho korkeimmalle nopeudelle. Sekoita 50 sekuntia tai kunnes koostumus on haluamasi laista. Vaihtoehtoisetsi voit valita valmiin Smoothie-ohjelman jos koneessasi on sellainen ja anna ohjelman käydä loppuun.
  3. Jaa 4 kulhoon ja koristele lempi täytteilläsi tehdäksesi annoksista extra täyttäviä (ja kauniita).
Related Posts

Leave a Comment

twenty − one =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+