Kevyt alfredokastike pastalle

Pastakastike syntyy kädenkäänteessä tehokkaalla blenderillä. Yksinkertaisista aineksista saat herkullisen pastakastikkeen nopeammin kuin ehdit edes keittää pastan!

Kevyt Alfredo-pastakastike

Annoskoko: 4:lle
Valmistusaika: 20 min

Ainekset

  • 225 g fettuccine-pastaa
  • 120 ml kevytmaitoa
  • 1 valkosipulinkynsi kuorittuna
  • 2 rkl vähärasvaista maustamatonta tuorejuustoa
  • 335 g raejuustoa
  • 75 g Parmesanjuustoraastetta
  • 4½ tl kevyttä voilevitettä
  • 1 ripaus valkopippuria
  • 2 rkl maitoa sekoitettuna 1 rkl:liseen perunajauhoja

Valmistus

  1. Keitä fettuccine-pasta kiehuvassa vedessä noin 10 min. tai kunnes se on al dente. Valuta pois vesi.
  2. Laita maito, valkosipuli, jauhot, tuorejuusto, raejuusto, Parmesan, voilevite ja pippuri Vitamix-sekoitusastiaan mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
  3. Valitse alkuun nopeus 1.
  4. Käynnistä kone ja lisää nopeasti tehoa nopeudelle 10, lopuksi täydelle teholle (High).
  5. Sekoita 5 minuuttia. Laske nopeus 4:ään ja irrota kannen pieni luukku. Lisää sekaan maitoon sekoitettu perunajauho koneen käydessä.
  6. Sekoita vielä 30 sekuntia.
  7. Kaada valmis kastike keitetyn fettuccinen ylle ja sekoita. Ripottele päälle hieman Parmesanraastetta ennen tarjoilua.

Vinkki

Lisää annokseen kanaa ja höyrytettyä parsakaalia niin saat helpon, terveellisen aterian.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.