Öljytön mustikka-timjami vinegretti

Mustikat sopivat erinomaisesti makeaan leivontaan, mutta ne ovat vielä mahtavampia raikkaissa kesäsalaateissa.

Öljytön mustikka-timjami vinegretti

mustikka-timjami vinegrettiä ja tuoretta vihreää salaattia.

Ainekset

  • 60 ml vettä
  • ½ lime kuorittuna
  • 1 pieni valkosipulinkynsi, kuorittuna
  • 5 dl (300 g) tuoreita mustikoita
  • ¼ tl suolaa, vapaaehtoinen
  • ⅛ tl jauhettua mustapippuria
  • 1 pieni (20 g) salottisipuli, kuorittuna
  • 5 (30 g) taatelia, kivet poistettuna
  • ⅛ tl tuoreita timjamin lehtiä

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Käynnistä laite matalimmalla teholla ja nosta teho sitten nopeasti täydelle teholle.
  3. Sekoita 1 min tai kunnes koostumus on haluamasi laista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.