Kokki Steve Schimoler loi tämän mahtavan version klassisesta hummuksesta lisäämällä makeaa paahdettua paprikaa sen upean värin ja herkullisen maun vuoksi.  

Paprikahummus

Määrä: 840 ml
Aika: 11 min

Ainekset

  • 1,2 dl vettä
  • 170 g paahdettua punaista paprikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 120 ml tahinia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 msk hot sauce
  • 720 g kikherneitä (käyttövalmiita), huuhdeltuna
  • 1 tl jauhettua maustekuminaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle nopeudelle.
  4. Sekoita minuutin ajan tai kunnes koostumus on haluamasi laista. Käytä tampperia (laitteen mukana toimitettavaa muovisauvaa) työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä. Lisää vettä tarvittaessa jos koostumus on turhan paksua.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.