Paprikahummus

Home / Reseptit / Dipit ja levitteet / Paprikahummus

Kokki Steve Schimoler loi tämän mahtavan version klassisesta hummuksesta lisäämällä makeaa paahdettua paprikaa sen upean värin ja herkullisen maun vuoksi.  

Paprikahummus

Määrä: 840 ml
Aika: 11 min

Ainekset

  • 1,2 dl vettä
  • 170 g paahdettua punaista paprikaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 120 ml tahinia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 msk hot sauce
  • 720 g kikherneitä (käyttövalmiita), huuhdeltuna
  • 1 tl jauhettua maustekuminaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle nopeudelle.
  4. Sekoita minuutin ajan tai kunnes koostumus on haluamasi laista. Käytä tampperia (laitteen mukana toimitettavaa muovisauvaa) työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä. Lisää vettä tarvittaessa jos koostumus on turhan paksua.
Related Posts

Leave a Comment

20 − 8 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+