Persikka-laventeli fro-yo

Tämä makean hedelmäinen ja laventelin aromatisoima jogurttijäätelö on tarjoaa maistajalleen hienostuneen makuelämyksen.

persikka-laventeli fro-yo

Ainekset

  • 360 ml manteli- tai soijajogurttia, tai vaniljajogurttia
  • 30 g (2 kpl) taateleita (kivet poistettuina), tai 1 rkl hunajaa
  • 680 g (1,25 L) pakastettuja persikan siivuja
  • ¼ tl kuivattua laventelia
  • ⅓ tl merisuolaa (vapaaehtoinen)

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Käynnistä laite matalimmalla nopeudella ja nosta teho sitten nopeasti täydelle teholle. Käytä tampperia työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä.
  3. Noin 30–60 sekunnissa moottorin ääni muuttuu ja seoksen pintaan alkaa muodostua neljä kohoumaa. Sammuta laite. Älä sekoita liian kauan, jotta seos ei ala sulaa. Tarjoa heti.

Vinkki!

Jos ainekset ehtivät pehmetä liikaa, voit kaapia jäätelöseoksen kulhoon ja nostaa sen hetkeksi pakkaseen ennen tarjoilua.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.