Tässä dippi joka on ravintolatasoa! Lämmin, kermainen sekoitus pinaattia, artisokkaa ja parmesaania. Täydellinen dippi tuoreelle leivälle!

Pinaatti-artisokkadippi

pinaatti-artisokkadippi

Määrä: 650 ml
Aika: 40 min

Ainekset

  • 1,2 dl majoneesia
  • 1,2 dl kermaviiliä
  • 1 sitruunasiivu, kuorittuna
  • 285 g pakastepinaattia
  • 1/8 tl suolaa
  • 1/8 tl mustapippuria
  • 1 valkosipulinkynsi, kuorittuna
  • 0,5 dl parmesaaniraastetta
  • 1,2 dl artisokan sydämiä, paloina

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 180°C:seen.
  2. Laita kaikki ainekset, paitsi artisokat, Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  3. Valitse nopeus 1.
  4. Käynnistä laite ja nosta teho nopeudelle 4.
  5. Sekoita 15 sekuntia. Sammuta laite. Avaa kansi ja kaavi ainekset kannun seinämiltä takaisin keskelle ja lisää artisokat.
  6. Sekoita vielä 5 – 10 sekuntia.
  7. Kaada uunivuokaan ja paista uunissa 20–25 minuuttia.
  8. Tarjoile keksien, pitaleivän tai vihannesten kera.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.