Tässä dippi joka on ravintolatasoa! Lämmin, kermainen sekoitus pinaattia, artisokkaa ja parmesaania. Täydellinen dippi tuoreelle leivälle!
Pinaatti-artisokkadippi
Määrä: 650 ml
Aika: 40 min
Ainekset
- 1,2 dl majoneesia
- 1,2 dl kermaviiliä
- 1 sitruunasiivu, kuorittuna
- 285 g pakastepinaattia
- 1/8 tl suolaa
- 1/8 tl mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi, kuorittuna
- 0,5 dl parmesaaniraastetta
- 1,2 dl artisokan sydämiä, paloina
Valmistus
- Lämmitä uuni 180°C:seen.
- Laita kaikki ainekset, paitsi artisokat, Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
- Valitse nopeus 1.
- Käynnistä laite ja nosta teho nopeudelle 4.
- Sekoita 15 sekuntia. Sammuta laite. Avaa kansi ja kaavi ainekset kannun seinämiltä takaisin keskelle ja lisää artisokat.
- Sekoita vielä 5 – 10 sekuntia.
- Kaada uunivuokaan ja paista uunissa 20–25 minuuttia.
- Tarjoile keksien, pitaleivän tai vihannesten kera.