Tämä upean värinen tillipesto on suosikkikokki Jyrki Sukulan käsialaa. Täydellinen kumppani kalalle tai vaikkapa uusille perunoille!

Tillipesto

tillipesto

Ainekset

  • 1 nippu tilliä
  • 4 kpl valkosipulinkynttä
  • 4 rkl pinjansiemeniä
  • 3 dl oliiviöljyä
  • 1 dl parmesaania, raastettuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  1. Anna valkosipulin poreilla rauhassa oliiviöljyssä ja jäähdytä seos sitten. Paahda sillä välin pinjansiemenet.
  2. Laita puolet valkosipuliöljystä ja valkosipuleista Vitamix-kannuun ja sekoita. Lisää loput öljystä ja muut ainekset ja sekoita kunnes muodostuu paksua pestoa.
  3. Tarjoile uusien perunoiden ja graavatun kalan kanssa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.