Tämä kolmesta yksinkertaisesta aineksesta valmistettu kuuma juustokastike on täydellinen lisä höyrytetylle parsakaalille tai makaronille. Voit myös tarjoilla sitä grillatun kalan lisukkeena.

Kuuma juustokastike

Määrä: 800 ml

Aika: 15 min

Ainekset

480 ml kauramaitoa, tai haluamaasi maitoa/kasvijuomaa
250 g cheddarjuustoa, kuutioina
1 tilkka Worcestershire kastiketta

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Käynnistä blenderi matalimmalla nopeudella ja nosta teho sitten nopeasti täydelle teholle. Käytä tampperia (koneen mukana toimitettavaa muovista sauvaa) työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä.
  3. Sekoita 5 minuuttia 45 sekuntia, tai kunnes kannen alta alkaa nousta höyryä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.