Tämä kolmesta yksinkertaisesta aineksesta valmistettu kuuma juustokastike on täydellinen lisä höyrytetylle parsakaalille tai makaronille. Voit myös tarjoilla sitä grillatun kalan lisukkeena.
Kuuma juustokastike
Määrä: 800 ml
Aika: 15 min
Ainekset
480 ml kauramaitoa, tai haluamaasi maitoa/kasvijuomaa
250 g cheddarjuustoa, kuutioina
1 tilkka Worcestershire kastiketta
Valmistus
- Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
- Käynnistä blenderi matalimmalla nopeudella ja nosta teho sitten nopeasti täydelle teholle. Käytä tampperia (koneen mukana toimitettavaa muovista sauvaa) työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä.
- Sekoita 5 minuuttia 45 sekuntia, tai kunnes kannen alta alkaa nousta höyryä.