Persikka-rommi fro-yo

Home / Reseptit / Jäiset jälkiruoat / Persikka-rommi fro-yo

Tämä herkullinen fro-yo (jogurttijäätelö) on oiva vähärasvainen vaihtoehto jäätelölle. Persikat antavat sille ihanan eläväisen maun, väriä ja tekstuuria. Rommi on vapaaehtoinen, mutta tekee tästä herkullisen “aikuisten jäätelön” päivällisille ja kesäiltoihin!

Persikka-rommi fro-yo

Määrä: 1,8 L
Aika: 11 min

Ainekset

  • 360 ml vaniljajogurttia
  • 680 g pakastettuja persikkasiivuja
  • 2 rkl hunajaa tai muuta makeutusta, oman maun mukaan
  • 1 rkl jauhettua kanelia
  • 1 rkl tummaa rommia

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset mainitussa järjestyksessä Vitamix-kannuun mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1 tai valmis kylmien jälkiruokien ohjelma.
  3. Käynnistä laite ja nosta nopeus rauhallisesti täydelle teholle ja sekoita 45 minuuttia; tai käynnistä valmis ohjelma ja anna sen käydä loppuun. Käytä tarvittaessa tampperia työntääksesiaineksia teriä kohti laitteen käydessä.
  4. Tarjoile heti.
Related Posts

Leave a Comment

twenty − 15 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+
Vesimeloni-kurkkusalaattiaAcai-kulho valmiina syötäväksi