Mansikkajuustokakkujäätelö

Home / Reseptit / Jäiset jälkiruoat / Mansikkajuustokakkujäätelö

Tuorejuustoa ja täysmaitoa.. mansikoita.. kermavaahtoa ja tuoreita mustikoita.. Voisiko siitä tulla mitään muuta kuin taivaallinen herkku?! Tämä jäätelö on täydellinen tarjottava, kun haluat tarjota itsellesi ja/tai vieraillesi jotain, mikä paitsi maistuu ihanalta, myös näyttää upealta, eikä kuitenkaan vaadi paljoa aikaa valmistaa.

Mansikkajuustokakkujäätelö

Määrä: 4,75 dl
Aika: 11 min

Ainekset

  • 1,2 dl täysmaitoa
  • 6 rkl (85 g) maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¾ dl sokeria
  • 3½ dl (225 g) pakastemansikoita
  • 1½ dl jäitä
  • Kermavaahtoa koristeluun
  • 4¾ dl  tuoreita mustikoita koristeluun

Valmistus

  1. Laita maito, tuorejuusto, sitruunamehu, vaniljajauhe, sokeri, mansikat ja jäät Vitamix-kannuun ja kiinnitä kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho korkeimmalle nopeudelle.
  4. Käytä tampperia (koneen mukana toimitettua muovista sauvaa) työntääksesi aineksia teriä kohti koneen käydessä.
  5. Noin 30-60 sekunnin jälkeen kuulet moottoriäänen muuttuvan ja seos muodostaa neljä kumpua kannuun.
  6. Sammuta kone. Älä työstä seosta liian pitkään, sillä koneen tuottama kitka alkaa hiljalleen lämmittää seosta ja se sulaa, jos jatkat liian kauan.
  7. Täytä tarjoiluastiat puolilleen juustokakkujäätelöä, koristele kermavaahdolla ja lopuksi tuoreilla mustikoilla. Tarjoile heti!

ps. Jos jäätelö ehtii muuttua liian juoksevaksi, voit nostaa sen hetkeksi pakkaseen kovettumaan ennen tarjoilua.

 

Related Posts

Leave a Comment

11 + seventeen =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+