Munakoiso-cannellonit pinjansiemen-romesco-kastikkeella

Home / Reseptit / Kastikkeet ja marinadit / Munakoiso-cannellonit pinjansiemen-romesco-kastikkeella

Tämä vegaaninen versio klassisesta italialaisesta pastaruoasta käärii maukkaan kvinoa-kasvispaistoksen pehmeisiin munakoison siivuihin. Todellista lohturuokaa!

Munakoiso-cannellonit pinjansiemen-romesco-kastikkeella

Määrä: 6 annosta
Aika: 30 min

Munakoiso-Cannellonit

Ainekset

  • 2 munakoisoa, kuorittuna, siivutettuna pitkittäin 1.5 cm paksuisiksi paloiksi
  • 2 punaista paprikaa, siemenkodat poistettuna, kuutioituna
  • 80 g (120 ml) sipulia, kuorittuna, kuutioituna
  • 120 g (2,5 dl) porkkanaa, kahtia leikattuna
  • 55 g (120 ml) selleriä, kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynsiä, kuorittuna
  • 225 g baby pinaattia
  • 1 tl italiaista yrttimausteseosta (esim. Provencale)
  • 185 g (2,5 dl) kvinoaa, keitettynä
  • 480 ml (5 dl) matala-suolaista pastakastiketta
  • 170 g maidotonta Mozzarellan kaltaista juustoa

Valmistus

  1. Laita uuni kuumenemaan 180°C:seen.
  2. Levitä munakoison siivut yhdeksi levyksi leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  3. Paista n. 20 min, tai kunnes munakoiso on riittävän pehmeää helposti rullattavaksi. Laita sivuun odottamaan.
  4. Kuumenna 2 rkl vettä isossa pannussa. Lisää paprika, sipuli, selleri ja valkosipuli.
  5. Kuullota aineksia kunnes ne ovat pehmentyneet mutta edelleen kiinteitä. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
  6. Lisää pinaatti ja italialainen mausteseos ja kypsennä kunnes pinaatti on pehmentynyt. Lisää keitetty kvinoa.
  7. Siirrä seos kulhoon.
  8. Lisää sekaan 2-3 rkl pastakastiketta ja raastettu juusto.
  9. Levitä n. 60ml (reilu 0,5 desilitraa) pastakastiketta paistoastian pohjalle.
  10. Levitä kasvisseosta munakoisolevylle, rullaa ja aseta astiaan. Toista muiden munakoisosiivujen ostalta. Kaada jäljellä oleva kastike munakoisorullien päälle.
  11. Paista 20 minuuttia, kunnes kauttaaltaan lämmennyt.

Pinjansiemen-Romesco-kastike

Ainekset

  • 2 valkosipulinkynttä, kuorittuna
  • 170 g (120 ml) paahdettua paprikaa
  • 2 rkl vettä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl ancho chili jauhetta
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 100 g (120 ml) tomaattia, neljään osaan leikattuna
  • 2 rkl ravintohiivaa

Valmistus

  1. Valmistaaksesi romesco-kastikkeen, laita valkosipuli, paprikat, vesi, viinietikka, chilijauhe, pinjansiemenet, tomaatti ja ravintohiiva Vitamix-kannuun ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho hiljalleen nopeudelle 2 tai 3.
  4. Sekoita 15 – 20 sekuntia tai kunnes kootumus on sopivaa. Siihen saa mieluusti jäädä hieman pureskeltavaa. Voit käyttää tampperia (koneen mukana toimitetaavaa sauvaa) koneen käydessä, työntääksesi aineksia kannun teriä kohti.
  5. Tarjoa munakoiso-cannellonit herkullisella romesco-kastikkeella kuorrutettuna.
Related Posts

Leave a Comment

ten + 17 =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+
pinaatti-persiljapestotaateli-pähkinäpatukat