Parsa-cashewkerma-keitto

Pidä keitot yksinkertaisina, maukkaina ja kermaisina sekoittamalla cashewpähkinöitä keiton sekaan maitotuotteiden sijaan. Voit myös käyttää ison osan aineksista raakoina, jolloin säästät myös valmistusajassa. Muistathan, että kuumissa keitoissa, sipulin ja valkosipulin maut voimistuvat, joten tarvitset niitä normaalia vähemmän!

Parsa-cashewkerma-keitto

Aika: 15 min 45 sek

Määrä: 4 annosta, 1.5 L

Ainekset

  • 7,5 dl kasvislientä
  • 340 g höyrytettyä parsaa, kova vaalea osa leikattuna pois
  • 140 g (2.5 dl) paahdettuja cashewpähkinöitä
  • 1 siivu (5 g) sipulia, kuorittuna
  • 1 pieni valkosipulinkynsi, kuorittuna
  • 3 oksaa (8 g) lehtipersijaa, pelkät lehtiosat

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Käynnistä laite matalimmalla teholla, ja nosta teho sitten nopeasti täydelle teholle.
  3. Sekoita 5 min 45 sekuntia, kunnes kannen alta alkaa nousta höyryä tai käytä valmista kuuman keiton ohjelmaa ja anna ohjelman käydä loppuun. Laite lopettaa sekoittamisen automaattisesti ohjelman päätyttyä.
  4. Tarjoile heti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.