Porkkanakakkua ja omenahilloa

Porkkanakakku tuntuu olevan globaali kaikkien suosikki. Tämän reseptin avulla voit huoletta vetää pari mutkaa suoraksi ja silti nauttia herkullisesta jälkiruoasta!

Ainekset

  • 2 kuppia (240 g) kokojyvävehnäjauhoja
  • ½ kuppia (100 g) sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 ½ tl kanelia
  • ½ tl muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • 6 kanamunanvalkuaista
  • 2 omenaa
  • 2 porkkanaa

Valmistus

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen. Voitele uuninkestävä vuoka voilla tai öljyllä.
  2. Sekoita kulhossa jauhot, ruokasooda, kaneli, muskottipähkinä ja suola. Aseta sivuun.
  3. Aseta kanamunanvalkuaiset, omenat ja porkkanat Vitamix-kannuun yllämainitussa järjestyksessä ja kiinnitä kansi.
  4. Valitse alkuun nopeus 1 .
  5. Käynnistä kone ja lisää nopeasti tehoa nopeudelle 10. Lopuksi täydelle teholle (High).
  6. Anna sekoittua 20 sek. käyttäen tampperia työntämään aineksia teriä kohti koneen käydessä.
  7. Kaada kuivien ainesten päälle kulhoon ja sekoita käsin.
  8. Kaada taikina leipäastialle tai voipaperille. Paista uunissa 25 min.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.