Tärkeä turvallisuustiedote

Tärkeä turvallisuusilmoitus Vitamixilta, koskien Vitamix 225 ml ja 600 ml sekoitusastioita ja teräpohjaa, jotka ovat yhteensopivia tiettyjen Vitamix® Ascent® -sarjan tehosekoittimien kanssa.

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensimmäinen prioriteetti. Tästä syystä välitämme tämän turvallisuusilmoituksen, joka koskee seuraavia Vitamix® Ascent® -sarjan lisävarusteita

  • 225 ml (8 oz) sekoituskulho
  • 600 ml (20 oz) sekoituskuppi
  • Teräosa

Tiukan ja jatkuvan laaduntarkastusohjelman avulla Vitamix on tunnistanut mahdollisen turvallisuusongelman näihin osiin liittyen. On mahdollista, että sekoitusastia voi irrota teräosasta, paljastaen terät ja aiheuttaen repeytymisvaaran.

Kuluttajien turvallisuus on tärkein prioriteettimme, ja olemme täysin sitoutuneet noudattamaan korkeimpia turvallisuus-, laatu- ja palvelustandardeja. Tämän tunnistetun ongelman korjaamiseksi Vitamix tarjoaa kuluttajille ilmaisen korjaussarjan, joka sisältää muovisen suojaosan, joka kiinnitetään teräosaan, sekä muutama ohjetarra.

Ilmainen korjaussarja sisältää osia, jotka kuluttajat voivat helposti asentaa itse. Korjaussarja koostuu muovisesta suojaosasta, joka kiinnitetään teräosan päälle, ja ohjetarroista

Jos omistat jonkin yllä mainituista tuotteista, lopeta toistaiseksi näiden lisäosien käyttö ja siirry alla olevaan linkkiin rekisteröityäksesi turvasarjaasi tai saadaksesi lisätietoja.

https://www.vitamix.com/vr/en_us/customer-service/web-intake

Lisätietoja:

https://www.vitamix.com/us/en_us/recall

Uutisen pääkuva: Thomas Lipke on Unsplash

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.