Mansikkatuorehillo

Home / Reseptit / Dipit ja levitteet / Mansikkatuorehillo

Perinteisen sokerihillon terveellisempi versio on tuorehillo. Tätä mansikkatuorehilloa maustavat hunaja ja serrano chili. Hillomainen rakenne syntyy puolestaan kuitu- ja ravinnerikkaista chia-siemenistä.

Mansikkatuorehillo

Määrä: 600 ml
Aika: 5 min

Ainekset

  • 455 g mansikoita
  • ½ dl omenaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa tai agavesiirappia (vegaani versio)
  • 1 Serrano chili, ilman siemeniä, halkaistuna
  • 2 rkl chiasiemeniä

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset Vitamix-kannuun yllä mainitussa järjestyksessä ja sulje kansi.
  2. Valitse nopeus 1.
  3. Käynnistä laite ja nosta teho täydelle teholle.
  4. Sekoita 45 sekuntia. Säilytä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa.

 

Related Posts

Leave a Comment

17 − twelve =

Vitamixin ammattilaitteetlöydät täältä!
+