17 Vitamix Ascent™ -sarjan blenderien uniikkia ominaisuutta

SELF-DETECT ™ -kannu, sisäänrakennetut ajastimet ja kosketusnäytöllinen käyttöliittymä – et ole koskaan nähnyt vastaavaa blenderiä! Tutustu Vitamixin uusiin Ascent ™ -sarjan blendereihin ja löydä 17 asiaa joita voit tehdä näillä laitteilla.

Näyttää tyylikkäältä

Vitamix Ascent Series -blenderit kehitettiin tarjoamaan parasta mahdollista kokemusta sisältä ulos. Ensimmäinen asia, jonka käyttäjät huomaavat, on viimeisen päälle nykyaikainen tuotesuunnittelu. Laite näyttää tyylikkäältä ja nykyaikaiselta joka suunnasta. Valitse vakioväreistä Musta, Valkoinen, Punainen tai Slate (liuskekivi) A2500:sta tai A3500:n harjattu ruostumaton teräs.

Ohjaus yhdellä kosketuksella

Moderni ja hienostunut: A3500 tarjoaa naarmuuntumattoman kosketusnäytön, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Ajasta sekoitukset

Toinen uusi Asccent-sarjan ominaisuus on sisäänrakennettu digitaalinen ajastin, johon saimme idean nykyisten Vitamix-omistajien ehdotuksista. Digitaalinen ajastin auttaa sinua luomaan täydellisen tekstuurin joka kerta näyttämällä, kuinka kauan sekoitus on ollut käynnissä. Ohjelmoitava ajastin on saatavana A3500:ssa, joka sekoittaa ruokaa määrittämäsi ajan verran ja pysäyttää koneen sitten automaattisesti.

Valmista ravintolalaatuisia smoothieita

Tee omat herkulliset smoothiet samalla blenderimerkillä, johon luottavat kansalliset smoothie-ketjutkin. Halusitpa virkistävää trooppista smoothieta tai vihreää smoothieta täynnä ravintoaineita, sinulla on aina lukemattomia terveellisiä reseptejä mistä valita.

Self-Clean puhdistus

Ascent-sarjan kannu on itsepuhdistuva, kuten kaikissa Vitamix-blendereissä. Lisää vain tippa käsitiskiainetta kannuun, täytä se puoliväliin lämpimällä vedellä ja sekoita täydellä teholla 30–60 sekuntia. A3500:ssa on itsepuhdistus-ohjelma-asetus, joka lisää käyttömukavuutta.

Valmista pähkinävoita itse

Tee omat luonnolliset, säilöntäaineettomat pähkinävoit helposti. Kokeile erilaisia ​​makuja voileipiin, hedelmäkastikkeisiin, terveellisiin välipaloihin tai maapähkinävoileipiin. Lisäksi jokaisen Ascent-sarjan blenderin mukana toimitetaan keittokirja, jossa on erilaisia ​​tekniikoita, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti uudesta koneestasi ja luomaan reseptejä, jotka hurmaavat ystäväsi ja perheesi.

Sekoita jatkuvasti

Käytä tampperia (sauvaa) työntääksesi paksuja tai pakastettuja seoksia teriä kohti laitteen käydessä. Näin saat seoksesta tasaista ilman, että joudut vähän väliä pysäyttämään koneen ja kaapia säiliön sivut.

Pulssi

Pulssi-toiminnon avulla voit saavuttaa erilaiset tekstuurit. Mitä korkeampi nopeusasetus, sitä suurempi on pulssilla saavutettu teho. Matalalla teholla saat aikaan kevyitä pulsseja. Tämä nopeussäätöön kytketty pulssi-toiminto mahdollistaa entistä laajemman tekstuurikirjon, joita voit saada aikaan Vitamixillasi.

Tee hummusta tai muita herkkuja

Olitpa tekemässä välipalaa koulun tai töiden jälkeen, tai suunnittelemassa oikeaa ruokalehtien unelmapäivällistä, voit käyttää Vitamix-blenderiäsi valmistaaksesi niin yksinkertaiset dipit kuin levitteetkin, jotka kuitenkin maistuvat mestariteoksilta.

Vaihda kannua

Täysikokoisen kannun lisäksi Ascent-sarjaan on saatavilla astia jolla voit helposti valmistaa yksittäisiä annoksia, täysikokoisella blenderilläsi. Täydellinen oman smoothien tekemiseen, tai jos haluat napata välipalan mukaasi – 590 ml:n smoothie flip-top pullo sekä 235 ml pikkukulho ovat saatavilla myöhemmin tänä vuonna.

SELF-DETECT ™ -tekniikka

Vitamix Ascent Series -sekoittimet on varustettu uudella SELF-DETECT ™ -tekniikalla, jonka ansiosta kone tietää tarkasti, mikä säiliö on sijoitettu alustaan ​​ja säätää sekoitusasetuksia sen mukaisesti. Laite ei käynnisty, ennen kuin säiliö on kunnolla paikallaan moottoripohjassa ja tiettyjä ohjelmia poistetaan automaattisesti, jos käytetään väärää kannua. Esimerkiksi kuumaa keittoa laite antaa valmistaa vain 2L kannussa.

Tarkkaile sekoitusta

Uudessa kannussa, joka tulee jokaisen Ascent-sarjan laitteen mukana, on kirkas kansi, jonka ansiosta voit seurata sekoitusta ja massan koostumusta helposti, pysäyttämättä laitetta. Uusi kannen tulppa toimii myös mittakuppina, lisäten ruoanvalmistuksen helppoutta.

Pese astianpesukoneessa

Vietä enemmän aikaa nauttien Vitamixilla valmistetuista aterioista ja vähemmän aikaa huolehtien niiden puhdistamisesta. Voit käyttää Vitamixin itsepuhdistusominaisuutta, jolla saat kannun puhtaaksi helposti ja nopeasti. Kaikki uudet Ascent-sarjan kannut voi myös pestä astianpesukoneessa.

Valmista kuumat keitot ilman hellaa

Vitamix-terien nopeus luo tarpeeksi kitkaa ja muuttaa raaka-aineet kuumiksi keitoiksi ja kastikkeiksi – alle 7 minuutissa. Kuka sanoi, ettei terveellinenkin ruoka voisi olla pikaruokaa?!

Nauti automaattisista resepteistä

Voit valmistaa suosikkireseptejäsi automaattisesti yhden napin painalluksen avulla.  A3500:sta löydät valmiit ohjelmat: smoothien, kuumien keittojen tai juomien, pakastettujen jälkiruokien, dippien ja levitteiden sekä laitteen puhdistukseen.

Tee itse kasvimaitoja

Luo maukkaita maidottomia, laktoosittomia kasvimaitojuomia moniin käyttötarkoituksiin. Käytä terveellisiä kasvimaitoja esim.  murojen lisukkeena smoothieissa, jääkaappipuuroissa tai vegaanisten hampurilaisten valmistuksessa – kaikki onnistuu ilman lisäaineita, joita sen sijaan löytyy kaupallisista kasvimaitotuotteista.

Sekoita ainakin vuosikymmenen ajan, taakuulla

Vitamix Ascent-sarjan laitteilla on kymmenen vuoden täysi takuu, joka takaa uuden Vitamix-blenderisi huolettoman käytön vähintäänkin vuosikymmeneksi eteenpäin!

Tutustu Ascent-sarjan blendereihimme: Ascent 2500 / Ascent A 3500

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.