Lasten rakastamia terveellisiä välipaloja koulun jälkeen

Pitkän koulupäivän jälkeen lapset tarvitsevat usein nopean välipalan jaksaakseen hyvin illalliseen asti. Kokeile jotakin alla olevista vaihtoehdoista niin saat lapset helposti ohjattua sokerimurojen ja vaalean leivän ääreltä terveellisten vaihtoehtojen pariin. Näitä ruokia on helppo valmistaa ja annostella etukäteen. Lisäksi, kun valmistat itse lastesi välipalat, saat vaikuttaa siihen mitä heissä tapahtuu. Tämä tarkoittaa, että voit sisällyttää lapsesi aterioihin enemmän puhdasta ​​ruokaa sokerintäytteisten pitkälle jalostettujen tuotteiden sijaan.

Keräsimme alle joitain hyviä vinkkejä omista suosikeistamme lasten välipalaruoiksi.

Hummus

Hummus
Versiomme tästä Lähi-idän dipistä sisältää kikherneitä, valkosipulia ja raakoja seesaminsiemeniä. Perinteisesti hummus tarjoillaan leivonnaisten kera, mutta keksit, vihannestikut ja tortillasipsitkin ovat herkullisia.

Resepti: Herkullinen hummus

 


Kolmen marjan smoothie

Kolmen marjan smoothie
Mansikoita, mustikoita ja vadelmia, yhdistettynä vaniljajogurttiin.. Näistä aineksista syntyy paitsi herkullinen, hurmaavan kauniin värinen marjasmoothie joka hehkuu laventelin sävyissä.

Resepti: Kolmen marjan smoothie

 


Pähkinä & taatelienergiapallot

Pähkinä-taatelienergiapallot
Nämä herkulliset energiapallot ovat täynnä energiaa ja hyvää makua ja ne sopivat täydellisesti terveelliseksi välipalaksi ennen treeniä tai koulun jälkeen.

Resepti: Pähkinä & taatelienergiapallot

 


Bataattirieska

BataattirieskaKäytä tätä bataattirieskaa voileipänä tai gyro-kääreenä tai kuorruta se paistetuilla vihanneksilla ruokaisammaksi vaihtoehdoksi.

Resepti: Bataattirieska

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.